De aankoop van een nieuwe motorhome is een investering in uw vrijheid. Bij ZAO zorgen we er voor dat u maximaal van deze vrijheid kan genieten. Wij zorgen voor een optimale bescherming van uw investering en dit tegen de best mogelijke prijs.

Zowel voor de verplichte aansprakelijkheidsverzekering als voor de omniumdekking onderhandelden wij voor u uitstekende voorwaarden en premies. Zo kunnen wij uw motorhome verzekeren tot een bedrag van maximum 250.000 € en dit onbeperkt in lengte en tonnage. Ook fietsendragers, luifels en dakkoffers worden mee gedekt.

Indien uw brand- en diefstalverzekering ook door ons wordt beheerd, is de inhoud van uw motorhome gratis verzekerd tot een bedrag van € 5.000,00.

U geniet van een Engelse vrijstelling van 1.000 €. Dit betekent dat bij elke schade van boven de 1.000 € de volledige schade door de verzekeraar zal worden vergoed. Indien u toch opteert voor een beperkte vrijstelling van 1% op de cataloguswaarde (max 1.000 €) geven wij een bijkomende korting van 10% op de premie.

Iedere verzekerde bij ZAO krijgt bovendien een gratis bijstand bij ongeval.

Voor meer details mbt de voorwaarden raadpleeg onze folder.

Indien u bijkomende info of een op maat gemaakte offerte wenst, raadpleeg ons gerust via ons online contactformulier.

Geniet zorgeloos van uw vrijheid! Wij zorgen voor een optimale bescherming van uw investering en dit tegen de best mogelijke prijs. Zowel voor de verplichte aansprakelijkheidsverzekering als voor de omniumdekking onderhandelden wij voor u uitstekende voorwaarden en premies.

Vraag meer info of een op maat gemaakte offerte.

Exclusieve kortingen voor particulieren met een motorhome verzekering bij ZAO: