De inhoud van uw motorhome verzekeren

Een motorhome is een flinke investering, daarom neemt u best een goede verzekering. Ook de kosten voor de inrichting en inhoud van uw motorhome kunnen al snel oplopen. Vergeet die daarom ook niet te verzekeren.

Bij ZAO zorgen we ervoor dat u van uw vrijheid kan genieten zonder zorgen. We zorgen voor een optimale bescherming van uw investering tegen de best mogelijke prijs. Die kunnen we bieden doordat we dé expert in België zijn als het aankomt op motorhome verzekeringen.

Met een verzekering voor de inhoud van uw motorhome van ZAO kan u gerust zijn!

Verzekeringen voor motorhomes aan de beste voorwaarden

Verzekering inhoud motorhome

Als u op reis gaat neemt u al snel heel wat waardevolle bezittingen mee in uw motorhome, bijvoorbeeld fototoestellen of een laptop. Deze spullen kan u ook verzekeren.

Als u al een brand- en diefstalverzekering bij ZAO heeft, hoeft u voor de inhoud van uw motorhome zelfs geen aparte verzekering af te sluiten. De inboedel van uw motorhome is dan gratis verzekerd tot € 5.000. Het volgende valt onder de inhoud van uw motorhome:

  • De inrichting van uw motorhome en alles wat aan de binnenkant zit.
  • Alle losse voorwerpen: laptop, tablet, tv, fototoestel, koffieapparaat, kleding…

De inhoud van uw motorhome is dan verzekerd tegen brand en diefstal. Ook voor de accessoires van uw motorhome heeft u in de meeste gevallen geen aparte verzekering nodig.

Andere verzekeringen voor uw motorhome

Wij begrijpen en verdedigen de belangen van motorhome-eigenaars en zorgen voor gunstige motorhome verzekeringen waarbij u flink kunt besparen. Onze polissen zijn zeer uitgebreid, zodat uw motorhome altijd goed is verzekerd.

Raadpleeg onze folder voor meer details met betrekking tot de voorwaarden.

Vraag meer info of een op maat gemaakte offerte en geniet zorgeloos van uw vrijheid!

motorhomeverzekering inhoud

Naast een verzekering voor de inhoud bieden we nog heel wat andere verzekeringen voor motorhomes: Omniumverzekering motorhome | Motorhome verzekering ongeacht lengte & tonnage | Motorhome verzekering accessoires | Motorhome verzekering inhoud

Maak een afspraak