In vele omstandigheden dekt een verzekeraar risico’s indien deze nog niet aanwezig waren voor het afsluiten van een verzekeringscontract. Het gevolg hiervan is dat mensen die diabeet zijn op het ogenblik van het afsluiten van een verzekering waar ziektekosten in gedekt zijn de gevolgen van het diabeet zijn uitgesloten wordt omdat men reeds diabeet was van voor men de verzekering afsloot.

Zao heeft met zijn bijstandsverzekering bijzondere overeenkomsten afgesloten zodat dit duidelijk is onder welke voorwaarden men  onbetwistbaar verzekerd is. ZAO heeft zelfs een polis ontwikkeld met een uiterst concurrentiële premie waar de diabeet geen enkele uitsluiting heeft.

De producten van ZAO bevatten ook naast de bijstand aan personen bijstand aan auto’s met extreem voordelige voorwaarden en bij de ruimste dekkingen op de markt.

ONZE STERKE PUNTEN.

  • Geen voorafgaande medische controle. Indien u stabiel was gedurende een bepaalde periode voor het vertrek op reis en er geen therapie werd ingesteld of aangepast gedurende de bepaalde periode voor het vertrek op reis, is de waarborg verworven. Bepaalde periode bij de formule Silver 2 maanden, bij formule Gold, 1 maand en geen periode bij de formule Platina.
  • 24/24 en7 dagen op 7 dekking, Wereldwijde bijstand voor personen
  • Bijkomende kortingen en uitzonderlijke voorwaarden voor uw andere verzekeringen

tabel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contacteer ons en vraag naar de polisvoorwaarden.

Maak een afspraak