Verzekeringen voor motorhomes aan de beste voorwaarden

De aankoop van een nieuwe motorhome is een investering in uw vrijheid.

Bij ZAO zorgen we er voor dat u maximaal van deze vrijheid kan genieten. Wij zorgen voor een optimale bescherming van uw investering en dit tegen de best mogelijke prijs.

Verzekeringen voor motorhomesZAO Verzekeringen is dé expert in België als het aankomt op motorhome verzekeringen. Wij begrijpen en verdedigen de belangen van motorhome-eigenaars en zorgen voor gunstige motorhome verzekeringen waarbij u flink kunt besparen. Onze polissen zijn zeer uitgebreid, zodat uw motorhome altijd goed is verzekerd.

Motorhome verzekeringen: verplichte burgerlijke aansprakelijkheid

Het is in België verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering te nemen, voor alle motorvoertuigen die op de openbare weg komen. Het is met andere woorden een verplicht onderdeel van uw motorhome verzekering.

De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt derden aan wie u met uw motorhome schade hebt veroorzaakt, alsook de inzittenden van het voertuig. Vrienden en familieleden zijn volledig beschermd wanneer u met de motorhome rijdt.

Omniumdekking bij motorhome verzekering

Zowel voor de verplichte aansprakelijkheidsverzekering als voor de omniumdekking onderhandelden wij voor u uitstekende voorwaarden en premies. Zo kunnen wij uw motorhome verzekeren tot een bedrag van maximum € 250.000 en dit onbeperkt in lengte en tonnage. Ook fietsendragers, luifels en dakkoffers worden mee gedekt.

Verzekeringen voor motorhomes aan de beste voorwaarden

Motorhome verzekeringen: inhoud motorhome

Indien uw brand- en diefstalverzekering ook door ons wordt beheerd, is de inhoud van uw motorhome gratis verzekerd tot een bedrag van € 5.000. Een handige uitbreiding van uw motorhome verzekering, toch? Alle losse voorwerpen zoals kledij, laptops, tablets en fototoestellen zijn dan verzekerd.

Motorhome verzekeringen: Engelse vrijstelling

U geniet van een Engelse vrijstelling van € 1.000 als u een motorhome verzekering afsluit bij ZAO. Dit betekent dat bij elke schade van boven de € 1.000 de volledige schade door de verzekeraar zal worden vergoed.

Indien u toch opteert voor een beperkte vrijstelling van 1% op de cataloguswaarde (max €1.000 ), geven wij een bijkomende korting van 10% op de premie.

Iedere verzekerde bij ZAO krijgt bovendien een gratis bijstand bij ongeval. Deze verzekering voor uw motorhome kan worden uitgebreid naar een volledige reisbijstand na ongeval én pech met dekkingen voor de motorhome en de inzittenden voor € 80 per jaar.

Motorhome verzekering afsluiten bij ZAO

Waarom uw motorhome verzekeren bij ZAO? Enkele troeven:

  • Uitgebreide dekking in glasbraak inclusief lichtkasten, spiegels en plexi-dakramen.
  • Gratis verzekering inhoud tot € 5.000 in combinatie met uw brand- en diefstalverzekering.
  • Gratis bijstand na ongeval bij omniumverzekering.
  • Algemene bijstand aan € 80 ongeacht lengte en tonnage.

Raadpleeg onze folder voor meer details met betrekking tot de voorwaarden

Vraag meer info of een op maat gemaakte offerte en geniet zorgeloos van uw vrijheid!

Verzekeringen voor motorhomes aan de beste voorwaarden

Meer informatie over motorhome verzekeringen: Omniumverzekering motorhome | Motorhome verzekering ongeacht lengte & tonnage | Motorhome verzekering accessoires | Motorhome verzekering inhoud

Exclusieve kortingen voor particulieren met een motorhome verzekering bij ZAO: